Geef je bedrijf een gezicht!

Een vlog is een blog waarbij de inhoud in een video wordt gepresenteerd. Deze video kun je in mum van tijd met je smartphone maken. Voor bedrijfscommunicatie is het echter wel belangrijk dat de video kwalitatief goed in elkaar steekt, waarbij het aan te raden is hiervoor professionele filmapparatuur/mensen te gebruiken/in te huren.

Het inzetten van een bedrijfsvlog is een slimme methode om bijvoorbeeld de vindbaarheid van je website te verbeteren.

Denk ook eens aan de inzet van video om je bedrijf een gezicht te geven naar je volgers. De persoonlijke aanpak maakt dat de drempel tot contact opnemen nog verder daalt en potentiële klanten dichter bij jouw inbox in de buurt komen.

Nieuwe kanalen
Youtube is ’s werelds nummer 2 zoekmachine en biedt een podium voor iedereen met video materiaal. Mocht je nog geen gebruik maken van video om extra bezoekers naar je website te krijgen, dan is een korte video weblog een uitstekende start.

Enthousiast geworden over vloggen? Grijp deze kans aan om je bereik te vergroten!

Voordelig je vlog laten maken door Lifestyle WebTV!

Start vandaag nog met vloggen en creëer daarmee een grote hoeveelheid hoogwaardige relevante content die je potentiële klanten waarderen en ook niet te vergeten de grote zoekmachine Google. Een vlog laten maken kan nu extra voordelig, maak direct een afspraak voor de mogelijkheden.