Uw zakelijk nieuws (persbericht) als videopersbericht / internetvideo?!

Natuurlijk is het nog steeds een goede optie om traditionele persberichten op te stellen en te versturen. Maar steeds vaker zie je binnen de online communicatiemix dat bedrijven, organisaties, overheidsinstellingen, verenigingen, etc., hun nieuws als online-video aanbieden. Het zogenaamde ‘videopersbericht’.

Het grote voordeel van een ‘videopersbericht’ is dat uw (boodschap)content authentiek blijft! Persbureaus en websites nemen de video vaak één op één over.

Het team van Lifestyle Web TV beschikt over directe lijnen met de meeste belangrijke (beeld)redacties in Nederland.  Verder verzorgen wij uw complete videoproductie, met de snelheid van het nieuws  (Eventueel binnen 4 uur na opname online).  Videoreporters van Lifestyle WebTV zijn gewend onder alle omstandigheden optimaal te presteren.

Direct een videopersbericht laten maken?

Lifestyle WebTV: Internet Videoproducties, verzorgt uw totale internetvideo presentatie en promotie. Een videopersbericht is reeds te boeken vanaf 250 Euro! Een cameraman van Lifestyle WebTV maakt plusminus 2 uur de mooiste beelden van uw onvergetelijke gebeurtenis. Hierna worden deze ruwe beelden gemonteerd tot een leuk en dynamisch sfeerverslag van plus minus 2 tot 3 minuten. We kunnen ook zorgen voor een voice-over.

Deze kant en klare ‘web-video’ wordt voor u vervolgens aangeboden aan diverse beeldredacties en omroepen. Natuurlijk wordt uw online video ook op dé Nederlandse videogids portaal Videotoday.nl, Youtube en op uw eigen website geplaatst. Hierna zorgt het team van Lifestyle WebTV ook nog voor promotie van uw video.

Het team van Lifestyle Web TV produceert ook uw internetcontent zoals webcasts, webinars, commercials, e-learning, how-to video’s, personalised video’s, interactieve video’s en nieuwsitems.

Voor meer info: T. 045-5680563 of E-mail: mailto:info@lifestylewebtv.nl