Krijgt uw online (Lifestyle) NL video niet de aandacht die het verdient?!

Een (Lifestyle) web-video is een aantrekkelijk middel om op een snelle en overtuigende manier boodschappen over te brengen. Online video is momenteel het snelst groeiende communicatiemiddel op internet. Maar een video die niet, of niet voldoende bekeken wordt is zonde van de investering en of tijd. Goede videomarketing is daarom essentieel.

Via onze videogids VideoToday.nl en onze ‘social media channels’ kunnen wij ervoor zorgen dat uw NL video (nog) beter bekeken gaat worden. Op VideoToday.nl krijg de bezoeker een compleet overzicht van de laatste en beste NL video’s in de diverse categorieën en regio’s. Door dit actueel, ruim en duidelijk aanbod van NL video’s wordt ook uw video steeds extra onder de aandacht gebracht binnen de categorie gerelateerde video’s. Ook wordt uw video regelmatig aangekondigd in onze regionale ‘social media channels’.

Het plaatsen en promoten van uw online lifestyle (youtube) videoclip op VideoToday.nl is voor non-profit organisaties geheel GRATIS.

*De redactie van VideoToday.nl mag aangeboden video’s weigeren zonder hiervoor een reden op te geven.

Promoten van uw eigen ‘COMMERCIELE Lifestyle video(’s)!
Voor het promoten en plaatsen van uw commerciële NL video’s geldt een tarief van € 40,- per maand.

Hiervoor ontvangt u een eigen video-pagina en wordt uw video herhaaldelijk aangekondigd in de speciale ‘aanbevolen –lijst’ naast of onder de video-player.
Verder worden er in de video-omschrijving diverse URL’s naar uw eigen website ingesloten en wordt uw video regelmatig aangekondigd op onze ‘social media channels’.

Plaats uw video op VideoToday.nl

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

URL Video:

Omschrijving