Het gebruik van online video’s groeit razendsnel.

U heeft binnenkort een evenement, opening van uw zaak, open dag of u wil een informatieve vlog (video-blog) beginnen? U wil een pakkende en ‘snelle’ internetvideo van dit onvergetelijke moment?! Wij hebben voor u de complete “no nonsens” oplossing;

Het gebruik van online video’s groeit razendsnel. De reden is eenvoudig: steeds meer organisaties (onder)kennen de kracht van dit medium. Online video wordt daarom vaker dan ooit ingezet als alternatief voor traditionele media voor de promotie van merken, producten en diensten.

Over ons

Een Vlog… (een video blog) , videopersbericht, of een eigen commercial, goede pakkende teksten, een voice-over, passende auteursvrije muziek?! Zelf ruwe videobeelden maken of gebruik maken van stockvideo’s? Of wat te denken van videomarketing!

Een video die niet, of niet voldoende bekeken wordt is toch zonde van de investering en of tijd!

Lifestyle WebTV verzorgt uw complete online video presentatie (Eventueel binnen 4 uur na opname online). Videoreporters van Lifestyle WebTV zijn gewend onder alle omstandigheden optimaal en snel te presteren.

Het team van Lifestyle WebTV helpt u door de bomen het bos te zien, zorgt voor een compleet, helder en duidelijk overzicht in de wereld van de (commerciële) online video. No Nonsens en vooral een snelle productie, publicatie en promotie van uw online video presentatie. Lifestyle WebTV verzorgt uw complete online video presentatie (Eventueel binnen 4 uur na opname online). Videoreporters van Lifestyle WebTV zijn gewend onder alle omstandigheden optimaal en snel te presteren.

De mensen achter Lifestyle WebTV en onze samenwerkende partners kunnen stuk voor stuk bogen op tientallen jaren specialistische ervaring in on-screen media. Mede door onze expertise en professionaliteit kunnen wij u een compleet pakket aan WebTV diensten leveren. We weten anders gezegd waar we over praten. Die ervaring delen we graag met u. Alles in een hand! En dat alles in een duidelijke, eerlijke en aantrekkelijke prijs-prestatie verhouding.

Wij ontwikkelen ook onze eigen nieuwe online videoportalen, zoals videotoday.nl en limburgtube.nl. Meerdere WebTV themakanalen en features zijn in ontwikkeling.

Wilt u ons beter leren kennen? Mail ons: info@lifestylewebtv.nl of bel: 045-5680563